Hem » Till gravplatsen

Till gravplatsen

Här hittar du ett antal omtyckta minnesskyltar till gravplatsen som kan användas för att hedra, uttrycka kärlek, saknad och minnas en anhörig. Våra skyltar är välgjorda, hållbara och prisvärda. Dessa skyltar tillverkas utifrån en färdig design, vilket håller nere både pris och leveranstid. Vi erbjuder också ett brett utbud av gedigna, gjutna dekorationer till gravplatsen för dig som vill göra platsen ännu mer personlig. 

Om du istället önskar en egen utformning av en minnesskylt, hjälper vi dig gärna med det. De flesta minnesskyltar som vi tillverkar är enligt önskemål; det som passar bäst för de anhöriga och som passar till den specifika gravplatsen. Vi värdesätter att hjälpa våra kunder genom att skapa en skylt som känns rätt vad gäller utformning, storlek, material och typsnitt. Ska skylten sitta på en befintlig sten kan ni skicka bilden till oss tillsammans med ett önskat mått så återkommer vi med ett uppritat förslag och pris.  Kontakta oss på 019-131555 eller info@dingravyr.se för mer information. Läs mer här och se en film om vår tillverkning av gravskyltar. 

Leveranstiden för graverade minnesskyltar är 2 veckor. Leveranstiden för gjutna minnesskyltar och dekorationer är 4-6 veckor. 

Din Gravyr samarbetar även med Örebroaren Siv Andersson, som är Sveriges mest sålda diktförfattare. Hennes dikter sätter ord på känslor och tankar på ett naturligt och innerligt sätt. Välkommen att bläddra bland våra produkter!

 

Till gravplatsen
Produkter
12 36 72
Totalt 71 poster
Sida 1 av 2
1 2