Hem » Trädgårdskonst

Trädgårdskonst

Här hittar du ett utbud av fina konstskulpturer, trädgårdskonst och trädgårdsdekorationer i gjuten brons. Varje trädgårdsdekoration är skapad med hög hantverksskicklighet och noggrannhet. Varje detalj och nyans i skulpturerna är noggrant utformade och handgjorda av erfarna brons konstnärer. Känslan man får av dessa är att varje bronsdekoration har skapats med omsorg och passion. 

Då brons har en relativt låg smältpunkt i kombination med hög hårdhetsgrad lämpar den sig mycket väl till att gjuta trädgårdskonst. Brons är ett mycket robust och beständigt material som inte förlorar sin skönhet eller form över tid. Dessa skulpturer är gjorda för att vara en livstidsinvestering och de kommer att behålla sin elegans och kvalitet under många generationer.

 

Något som skapar en unik charm i brons är den vackra patinan. Patina är den naturliga förändringen av bronset över tiden, vilket ger en unik färg och textur som bara blir vackrare med åren. Varje skulptur får sin egen unika patina, vilket gör den ännu mer unik och exklusiv.

Söker du konst till hem eller trädgård med genuin charm är dessa konstverk en investering som kommer att skänka glädje och skönhet i många år framöver.

Leveranstiden för gjutna konstverk är ca 2-4 veckor.

Trädgårdskonstverk kan förankras ordentligt med medföljande gängade stift på undersidan, borrade hål i underlaget, samt med medföljande lim.

Om du inte finner vad du söker här, tveka inte att ta kontakt med oss, chansen är stor att vi kan ta fram det som du önskar.

 

Trädgårdskonst gjuten sköldpadda med vacker patina