Vanliga frågor / Så handlar du

 

Var skiver jag någonstans vad som ska stå på produkten?

Vid beställning av produkter med kundanpassad text ska du ange önskad text i fälten för önskad gravyr/önskat namn/årtal etc. på produktsidan innan du trycker på "köp". Om du har ytterligare meddelanden till oss, eller missade att fylla i önskad text innan du klickade på "köp", kan du skriva detta i meddelanderutan i kassan. Om du föredrar att skicka ett e-post med önskad text eller andra instruktioner, skicka gärna ett email direkt efter beställning i webshopen till info@dingravyr.se.

 

Hur sätter jag upp min skylt?

Många skyltar i lite lättare material, t ex plast och aluminium, kan monteras fast med lim. De väger inte så mycket och sitter bra på plats med lim. Du slipper då göra skruvhål i underlaget och beroende på skyltens utformning kan det vara vackrast för skylten. De flesta plastskyltar levereras med en stark dubbelhäftande tejp på baksidan. 

Om du önskar montera din skylt med lim så kan vi erbjuda ett bra epoxilim i webshopen (under "Tillbehör till skyltar"). Du limmar skylten på plats enligt instruktionerna på förpackningen.

Fördelen med skruv är att det håller betydligt bättre för tyngre material, så när det gäller material som mässing, brons och koppar så rekommenderar vi skruvhål.

Om du önskar skruvhål så borrar vi dem (oftast två eller fyra skruvhål beroende på skyltens utformning och storlek) och skickar med passande skruv för montering. 

Vi erbjuder även skruv samt skyltdistanser i webshopen (under "Tillbehör till skyltar").

Skyltar och dekorationer i gjuten brons levereras med dolda skruvhål på baksidan/undersidan samt medföljande gängade stift. Vi rekommenderar att både limma samt skruva fast gjuten brons pga materialets högre vikt.