Vanliga frågor / Så handlar du

 

Var lägger jag in vad som ska stå på produkten?

Vid beställning av produkter med kundanpassad text ska du ange önskad text i fälten för önskad gravyr/önskat namn/årtal etc på produktsidan innan du trycker på "köp". Om du har ytterligare meddelanden till oss, eller missade att fylla i önskad text innan du klickade på "köp", kan du skriva detta i meddelanderutan i kassan. Om du föredrar att skicka ett email med önskad text eller andra instruktioner, skicka gärna ett email direkt efter beställning i webshopen till info@dingravyr.se.

 

Får jag se hur produkten kommer att se ut med min text innan tillverkning?

Alla produkter med egen gravyr/text är unika produkter och vi ritar alltid upp ett förslag som underlag för den kommande produktionen. Vi lägger ner känsla och professionellt kunnande i vårt hantverk för att få din skylt att se så bra ut som möjligt. Vi kan skicka den unika uppritningen till dig för att du ska få se hur just din produkt kommer att se ut. En sådan korrektur ingår i alla produkter som har ett pris över 1000 kr inkl. moms. Vid beställning av en produkt av mindre värde där du önskar korrektur, skicka gärna ett email till oss. 150 kr inkl. moms tillkommer för korrektur.

 

Hur sätter jag upp min skylt?

Många skyltar i lite lättare material, ex plast och aluminium, kan gärna limmas fast. Eftersom de inte är så tunga så sitter de bra på plats och man slipper göra skruvhål i underlaget, vilket i vissa fall även blir vackrast för skylten, beroende på utformning. De flesta plastskyltar levereras med en stark dubbelhäftande tejp på baksidan. 

Om man önskar limma sin skylt så kan vi erbjuda ett bra epoxilim i webshopen (under "Tillbehör till skyltar"). Man limmar då själv på plats enligt instruktionerna på förpackningen.

Fördelen med skruv är att det håller betydligt bättre för tyngre material, så när det gäller material som mässing, brons och koppar så rekommenderar vi alltid skruvhål.

Om man önskar skruvhål så borrar vi dem (oftast två eller fyra skruvhål beroende på skyltens utformning och storlek) och skickar med passande skruv för montering. 

Vi erbjuder även skruv samt skyltdistanser i webshopen (under "Tillbehör till skyltar").

Skyltar och dekorationer i gjuten brons levereras med osynliga skruvhål på baksidan samt medföljande stift. Vår rekommendation är att både limma samt skruva fast gjuten brons pga materialets högre vikt.