Gravdekorationer

Våra dekorationer finns i ett brett spektrum av former och stilar, vilket gör det möjligt att skapa en unik och personlig gravstensdekoration.

Brons

Gravdekorationer gjutna i brons har flera fördelar som gör dem till ett populärt val för utsmyckning på gravstenar:

Brons är en mycket hållbar och robust metall som är mycket motståndskraftig mot väder och vind. Detta gör den idealisk för utsmyckning på gravstenar, som måste tåla de tuffa förhållandena utomhus under många år.

Bronsdetaljer på en gravsten ger ett klassiskt och vackert utseende. Brons har en varm och rik glans som ger en subtil men ändå elegant effekt på gravstenar.

Gravdekorationer i brons finns i olika stilar och mönster, vilket ger möjlighet att skapa en individuell och personlig touch på gravstenen. Det kan vara allt från minimalistiska mönster till mer detaljerade figurer.

Bronsgjutna gravdekorationer kommer hålla i flera år utan att tappa sin kvalitet eller färgton och eftersom brons är extremt tåligt kräver bronsgjutna dekorationer minimalt underhåll. Vanligtvis behöver de bara torkas av för att hålla dem rena och glänsande.

Aluminium

Gravdekorationer gjutna i aluminium har också flera fördelar som gör dem till ett populärt och prisvärt alternativ för utsmyckning på gravstenar:

Aluminium är en lätt metall men trots sin lätta vikt är aluminium mycket stark. Aluminium är också mycket motståndskraftigt mot korrosion och oxidationsprocesser, vilket gör det till ett mycket hållbart val för utomhusdekor.

Aluminiumdekorationer har en modern och stilren estetisk med sina mjuka linjer och en yta som kan passa in i många olika typer av miljöer.

Ett urval av tillverkade gravdekorationer