Tillverkning av både färdigdesignade och kundspecifika gravskyltar

Vi tillverkar både färdigdesignade och kundspecifika gravskyltar. Ta gärna kontakt med oss för vägledning gällande utformning och inköp av gravskylt. Du når oss enkelt på 019-13 15 55 eller via info@dingravyr.se

Ibland är det lättare, smidigare och billigare att fästa en gravskylt på en natursten eller en befintlig gravsten istället för att komplettera eller gravera direkt på gravstenen. Vi tillverkar gravskyltar till gravplatser och minneslund enligt önskemål och i enlighet med den specifika stenen. 

Vi tillverkar även många gravskyltar till familjegravstenar i en rad olika material.

Mässing, koppar och fosforbrons är klassiska material för minnesplaketter och får en fin mörk patina med åren. Gjuten brons är mer kostsamt. Styrkan är dock att gjuten brons förändras minst av alla material utomhus och motivet är i relief istället för djupgravyr. Granitkomposit ser både ut som och känns som riktig granit. Aluminium har fördelen att den inte får någon större färgskiftning med åren.

Vi hjälper dig gärna med utformning och val av gravskylt. Har du en egen idé, som namnteckning, symbol, färg eller form är vi gärna med och förverkligar din idé. Vi har också en del färdigdesignade gravskyltar som kan köpas i vår webshop som är prisvärda och enkla att beställa.

Läs mer här om hur du sätter fast din skylt. 

Exempel på grav- och minnesskyltar vi tagit fram till våra kunder