Tillverkning av standard och unika gravskyltar

Ta gärna kontakt med oss för vägledning gällande utformning och inköp av gravskylt. Du når oss enkelt på 019-13 15 55 eller via info@dingravyr.se. 

Ibland är det lättare, smidigare och billigare att fästa en minnesskylt på en gravsten istället för att komplettera eller gravera direkt på en befintlig sten. Vi tillverkar minnesskyltar till gravplatser och minneslund enligt önskemål och i enlighet med den specifika stenen. (youtube-länk) 

Vi tillverkar även många skyltar till familjegravstenar i en rad olika material. Mässing, koppar och fosforbrons är klassiska material för minnesplaketter och får en fin mörk patina med åren. Gjuten brons är mer kostsamt, förändras minst av alla material utomhus och motivet är i relief istället för djupgravyr. Granitkomposit ser både ut som och känns som riktig granit. Aluminium har fördelen att den inte får någon större färgskiftning.

Vi hjälper gärna dig med utformning och val av skylt. Har du en egen idé som namnteckning, symbol, färg eller form är vi gärna med och förverkligar den. Vi har också en del standardskyltar som kan köpas i vår webshop som är prisvärda och enkla att beställa.

Exempel på våra material och ett Urval av grav- och minnesskyltar vi tillverkat